Skills Slovakia Gastro Junior DEBIC CUP 2022
Naši cukrári tento školský rok nezaháľajú. Po súťažiach vo februári a marci prišiel apríl a s ním aj súťaž Skills Slovakia Gastro Junior DEBIC CUP. Celoslovenské finále tejto súťaže sa konalo 29. apríla 2022 v bratislavskej Inchebe počas Medzinárodného veľtrhu gastronómie Danubius GASTRO 2022.
Našu školu zastupovali žiačky 3. ročníka odboru cukrár v 2. ročníku súťaže Danubius
GASTRO JUNIOR DEBIC CUP. Kristína Madarászová a Lívia Hegedűšová v časovom limite 120 minút pripravili tartaletky s mangovo-banánovou chuťou a s ovocím. Povinnou surovinou pri dezerte bola smotana Stand & overun – Debic a čokoláda Callebaut – Zeus Braun. Svoju sladkosť pomenovali Jar na tanieri. Konkurencia bola veľká. Porota, v zložení p. Michala Baniara, Ing. Dagmar Poláčkovej a Bc. Márii Vyškebovej, udelila dievčatám 6. miesto.
Žiačky sa síce neumiestnili na stupňoch víťazov, ale aj tak vzorne reprezentovali našu školu, ukázali svoje kvality. V ďalších súťažiach im želáme veľa úspechov.
> >